DEMONSTRATIE- EN APPLICATIECENTRUM HGTECH

Laat u overtuigen door de fiberlasertechnologie van het merk HGTECH en bezoek ons nieuw ontworpen demonstratie- en toepassingscentrum

Hier brengen we u dichter bij de HGTECH-technologie. Gebruik de eerste en enige kans in Europa om kennis te maken met de 2D fiberlasertechnologie van HGTECH in combinatie met de RAYCUS-straalbron. U kunt niet alleen een zeer functionele lasermachine verwachten, maar ook exclusieve componenten die speciaal zijn aangepast voor de MARVEL-serie. Zo kunt u met een gerust geweten aankoopbeslissingen nemen.

HUIDIG MACHINEPARK

MARVEL 6000-3015

MARVEL 12000-3015

Laser automatisering

Stickstoffgenerator PSA NKAT

U kunt de HGTECH-lasersnijmachines van dichtbij bekijken in het applicatiecentrum. Ervaar van dichtbij de programmeerstappen met betrekking tot bediening en automatisering. Tijdens uw bezoek krijgt u als klant uitgebreid advies over het proces en de materialen. Daarnaast maken we graag doorlooptijdberekeningen en samples voor u. Een belangrijk onderwerp van ons advies is het bepalen van welke fiber-lasersnijmachine van HGTECH uw productie optimaal aanvult. Wij staan tot uw beschikking met advies.

BIJZONDERE KENMERKEN VAN HET APPLICATIECENTRUM

Met behulp van het applicatiecentrum kunnen wij u laten kennismaken met het gebruik van lasersnijden met HGTECH en u adviseren over de keuze van het optimale laservermogen en het geschikte werkbereik.

Het team van het applicatiecentrum gebruikt zijn uitgebreide kennis om optimale snijresultaten te ontwikkelen en helpt de gebruikers om de efficiëntie van hun productie te verhogen.

Met het nieuwe demonstratie- en applicatiecentrum hebben we de mogelijkheid om de buitengewone prestaties van de HGTECH lasersnijmachine te demonstreren aan onze klanten en partners in heel Europa. De MARVEL-serie biedt niet alleen een aantrekkelijk design, maar ook de hoogste snijsnelheid en kwaliteit. Er zijn veel mogelijkheden tot automatisering, zoals laad- / ontlaadsystemen of cameragestuurde bewaking binnen in de machine. Doe uw voordeel ermee en bekijk de nieuwe machines live ter plaatse – test de functies en ga de nauwkeurigheid van het snijsysteem en de hoge snelheid van de HGLaser-machines na.

VOORDELEN OP EEN RIJ

De machines ter plaatse controleren op prestaties, precisie en dynamiek

Programmeersysteem

Inzicht in de functionaliteit & gebruikersinterface

Bepaal het juiste snijsysteem

Uitgebreid advies van ons ervaren team

Mail ons