FUNCTIES

MARVEL-Serie

Onze MARVEL-fiberlasersnijmachines van HGTECH zijn in hun standaardconfiguratie al uitgerust met een ruime keuze aan functies, zodat deze machines ideaal in uw plaatbewerking geïntegreerd kunnen worden. Met ons totaalpakket bieden wij vanaf het begin inzichtelijkheid en voorspelbaarheid, zonder verborgen extra kosten. Onze opties – zoals de automatische nozzlewisselaar of de CoolTec-optie – breiden onze MARVEL-machines in technologisch opzicht uit en bieden u individuele aanpassingsmogelijkheden.

GEBRUIKSGEMAK

Onze gebruikersinterface is in het Nederlands en kan op een intuïtieve manier bediend worden met behulp van een 24-inch-touchdisplay, handheld-bedieningspaneel of muis plus toetsenbord. Een grote keuze aan functionele en diagnostische opties maken de bediening eenvoudiger voor u.

FLYCUT

Gebruik de FlyCut-functie bij plaatdiktes tot 2 mm en verkort uw bewerkingstijden. De snijkop beweegt met hoge snelheid rij na rij over de plaat, waardoor de proces- en positioneringstijden bekort worden.

FIBERLASER

Onze fiberlaserstraalbronnen van RAYCUS zijn binnen enkele seconden gereed voor gebruik, en kunnen zonder tijdverlies in de stand-bymodus geplaatst en weer in gebruik genomen worden. Lange aanlooptijden en spoelprocessen behoren tot het verleden. Verhoog uw flexibiliteit door maximale efficiëntie.

SNIJKOP

Onze Precitec ProCutter met gemotoriseerde positiescherpstelling is een snijkop voor alle gangbare lasermaterialen en diktes. Eenvoudig te reinigen en onderhouden dankzij de goed toegankelijke veiligheidsglascassette. Anti-botsingsbescherming en keramische onderdelen beschermen uw hardware tegen beschadiging. Met de Bluetooth-interface en ProCutter-app kunt u uw snijproces real-time bewaken.

SNIJPARAMETERS

Snijparameters voor alle gangbare plaatdiktes zijn bij levering al op onze machines ingesteld. Het is ook mogelijk om de snij- en insteekparameters aan te passen en speciale materialen toe te voegen.

DIVERSE VARIANTEN

Afhankelijk van de toepassing kunt u kiezen tussen verschillende opstelmogelijkheden: naast de kenmerkende links- en rechtsopstelling van uw machine is ook plaatsing op een bordes mogelijk. Onze MARVEL-machines zijn verkrijgbaar in lengtes van 3 tot 18 meter en met laservermogens van 3 tot 12 kW. Stel zelf uw persoonlijke combinatie samen.

ANALYSE

Controleer de output van uw machine en bewaak de effectiviteit van uw productie. In aanvulling op een lijst van de voltooide programma’s kunt u ook de verwerkingstijden en snijlengtes evalueren in vrij te kiezen tijdsintervallen.

PRODUCTIEAUTOMATISERING

Met onze productiefunctie kunt u per lasertafel automatisch meerdere plaatformaten opmeten en bewerken. Per lasertafel kunt u maximaal 10 stations opslaan. Ook is het mogelijk om automatisch van pallet te wisselen.

EENVOUDIGE BIJPRODUCTIE

Wilt u een programma op een bepaald punt voortzetten of simpelweg een speciale contour erbij produceren? Selecteer eenvoudigweg het juiste programma-item met behulp van onze grafische gebruikersinterface en bijbehorende zoomoptie.

ONLINE REMOTE SERVICE

Met uw toestemming maken wij verbinding met uw machine en ondersteunen u, of voeren eventueel noodzakelijke werkzaamheden of diagnoses uit. Ook software-updates en back-ups kunnen snel en online uitgevoerd worden.

OPTIONEEL

AUTOMATISCHE NOZZLEWISSELAAR

Met onze automatische nozzlewisselaar verhoogt u de mate van automatisering van uw machine. De nozzlekenmerken worden overeenkomstig de materialen en diktes in onze snijparameters opgeslagen. Als de machine voor een nieuwe opdracht een andere nozzle nodig heeft, vindt het verwisselen van nozzle automatisch plaats.

COOLTEC

Met de CoolTec-optie kunt u uw materiaal tijdens de bewerking koelen met watersproeistralen uit de snijkop. Met de CoolTec-optie verhoogt u de snijkwaliteit in dik materiaal en maakt u de kleinste contouren mogelijk.