PERSBERICHT: OPENING XTEG BENELUX

12 juli 2021

 

Het Duitse Xteg GmbH – de Europese hoofdvertegenwoordiger van fiberlaser- en machineproducent HGTECH – wordt versterkt door de opening van Xteg Benelux. Dit bedrijf brengt in de Benelux nu de fiber-lasersnijmachines op de markt. Daarnaast wordt voorzien in service en onderhoud, en accessoires.

Door de combinatie van een gunstige prijs-prestatieverhouding met kwalitatief hoogwaardige onderdelen uit Europa en Japan wordt een win-winsituatie gecreëerd voor plaatbewerkende bedrijven.

Op de nieuwe locatie in Enschede worden, dankzij decennialange ervaring op lasergebied, klantspecifieke en toekomstgerichte oplossingen aangeboden.

Rogier Verdegem, de oprichter en eigenaar van Xteg Benelux, is al bijna 25 jaar specialist in automatisering en systeemintegratie op het gebied van lasersnijmachines en het optimaliseren van metaal- en plaatbewerkingsprocessen. Zijn ruime ervaring hiermee vormt een belangrijke bouwsteen voor Xteg GmbH.

De fiber-lasersnijmachines van HGTECH kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in moderne productiesystemen en sluiten moeiteloos aan op de vereisten voor ‘Industry 4.0’.

Uw contactpersoon
Rogier Verdegem
T: +31 (0) 85 0163212
M: +31 (0) 6 52717094
r.verdegem@xteg.nl

Waarom heb je voor Xteg gekozen?

Xteg GmbH is een betrouwbare systeemleverancier en partner voor bedrijven op het gebied van lasersnij- en plaatbewerkingsmachines. Ik heb besloten om met Xteg GmbH samen te werken omdat ik de oprichters en bedrijfsleiders al vele jaren persoonlijk ken en we dezelfde manier van denken en klantgerichtheid hebben. Voor ons is het duidelijk dat de kwaliteit van de machines samen met een eersteklas after-sales de vertrouwensbasis vormen. (Rogier Verdegem, Xteg Benelux)

Hoe zie je de toekomst in de branche?

Fiber-lasertechnologie biedt met haar dynamiek en energie-efficiëntie veel nieuwe mogelijkheden. De huidige CO2-lasersnijmachines zijn niet meer economisch in het gebruik en moeten vervangen worden. Volledig geautomatiseerde fiber-lasersnijmachines zijn de toekomst in de metaalbewerkingsindustrie. Xteg Benelux installeert moeiteloos betrouwbare, volledig geïntegreerde fiber-lasersnijmachines in de bestaande productiesoftwaresystemen. We bieden onze klanten een economisch verantwoorde aanloop naar ‘Industry 4.0’. (Rogier Verdegem)