VIDEO’S

Lees meer over onze huidige projecten en referenties in onze Xteg-video’s. U vindt er ook een grote keuze aan technologievideo’s over fiberlasertechnologie en interessante indrukken van onze fabrikant HGTECH.

PROJECTVERSLAGEN

Met Xteg heeft u een competente partner aan uw zijde. We garanderen u een professionele levering en inbedrijfstelling. In onze nieuwste video demonstreren we onze professionele levering en inbedrijfstelling aan de hand van de MARVEL 4000-3015.

TECHNOLOGIEVIDEO’S

Gebruik de FlyCut-functie bij plaatdiktes tot 2 mm en verkort uw bewerkingstijden. De snijkop beweegt met hoge snelheid. In onze video demonstreren we deze functie aan de hand van het lasersnijden van meerdere zeskanten in 1 mm roestvrij staal.

Ontdek meer functies

Ervaar de snelheidsvoordelen bij een hoog laservermogen. We vergelijken de snijsnelheden van 4 tot 20 kW op 10 mm roestvrij staal. Verkort uw bewerkingstijden terwijl u energie bespaart en blijf concurrerend.

MARVEL FIBER-HIGHLIGHT: Zelfs gaten van 2 mm in roestvrij staal van 6 mm kunnen gerealiseerd worden door onze 2D-fiber-lasersnijmachine. In deze video ziet u de uitstekende snijkwaliteit van de MARVEL 6000-4022.

De MARVEL fiber-lasersnijmachine kan ook dikke materialen aan. We laten u deze prestatie zien van de 6 kW-fiber-laserstraalbron van Raycus op 20 mm roestvrij staal, met constante kwaliteit over het hele werkbereik.

PRODUCENT HGTECH

HGTECH is opgericht in 1977 en is één van de technologieleiders in China op het gebied van laser- en systeemoplossingen. Naast ontwikkeling en productie van 2D-lasersnijmachines is er een breed scala aan andere technologieën.

Met onze automatische nozzlewisselaar verhoogt u de mate van automatisering van uw machine. De nozzlekenmerken worden overeenkomstig de materialen en diktes in onze snijparameters opgeslagen. Als de machine voor een nieuwe opdracht een andere nozzle nodig heeft, vindt het verwisselen van nozzle automatisch plaats.

In 2019 vond de verhuizing naar het nieuwe en ultramoderne hoofdkantoor plaats. Van hieruit wordt een groot aantal productie-, ontwikkel- en servicelocaties begeleid. In onze videorondleiding ziet u impressies van de campus van HGTECH.

Raycus is de toonaangevende fabrikant van fiber-laserstraalbronnen en kent sinds de oprichting door HGTECH een gestaag groeiende internationale bekendheid. In deze video ziet u de constructie van een fiber-laserstraalbron en de geschiedenis van Raycus.