2D Laser-Marvel

  MARVEL-serie (4 – 20 kW): een zeer efficiënte 2D-lasersnijmachine met fiberlaser
  Met behulp van de nieuwste technologie biedt de MARVEL niet alleen een buitengewone nauwkeurigheid ondanks hoge snelheid, maar ook een optimale verwerking met lage onderhoudskosten dankzij een krachtig lasersnijsysteem. De MARVEL verhoogt uw effectiviteit door de speciale functies en automatisering ervan.

  3D-Laser

  AUTOBOT-serie: een vijfassige 3D-fiber-lasersnijmachine met hoge precisie

  Deze serie is bij uitstek geschikt voor het bewerken van massief plaatwerk en stalen elementen. De AUTOBOT kent een extreem hoge acceleratie en snelheid en kan bogen op uitstekende kwaliteit en veiligheid. Met een lage investering in gereedschappen en kortere ontwikkelcycli kunt u uw productie nog effectiever maken.

  Buislaser

  LT-serie: Een geautomatiseerde fiber-lasersnijmachine speciaal voor buizen en profielen

  Het hoogontwikkelde opspansysteem stelt u in staat om een keur van buizen en profielen in grote hoeveelheden met de hoogste kwaliteit te bewerken. Het geautomatiseerde laad- en ontlaadsysteem maakt het mogelijk om hoge verwerkingssnelheden en tegelijkertijd hoge nauwkeurigheid te behalen.

  LASERSNIJMACHINES VAN HGTECH

  Precisie, intelligente en hoogontwikkelde systemen, duurzame goede kwaliteit zonder intensief onderhoud en dat tegen aantrekkelijke prijzen.

  HGTECH is een merk dat staat voor hoogwaardige fiber-lasersnijmachines wereldwijd. Bij HGTECH, een van ‘s werelds top 10-fabrikanten van lasersnijmachines, vindt u lasersnijmachines van hoge kwaliteit met de nieuwste technologie. Met eigen ontwikkelafdelingen kan HGTECH zijn onderzoek snel implementeren in nieuwe machines. Door middel van gedegen advies helpen wij u bij het selecteren van de juiste HGTECH lasersnijmachine voor uw productie.

  HGTECH heeft zich niet voor niets gespecialiseerd in fiberlasers. Deze technologie heeft veel voordelen bij het bewerken van plaatwerk. De machines zijn onder meer milieuvriendelijker, energiezuiniger en kunnen zelfs in een kleiner ontwerp dezelfde prestaties leveren. Er zijn ook lagere onderhouds- en servicekosten, terwijl hogere werksnelheden mogelijk zijn met fiberlasers. Bent u nog steeds niet overtuigd? Om onze producten nader te bekijken, nodigen wij u uit bij het nieuw ontworpen demonstratie- en applicatiecentrum in Neuenstein bij Heilbronn. Hier ziet u de intelligente systemen, de functionele mogelijkheden van de lasersnijmachines en het merk HGTECH in actie. Onze adviseurs zijn altijd ter plaatse beschikbaar voor vragen en tijdens de demonstraties met raad en daad.