2D-FIBER-LASERSNIJMACHINE

MARVEL-serie

De MARVEL-serie behelst een 2D-fiber-lasersnijmachine.

De MARVEL-serie wordt vervaardigd door HGTECH volgens internationale normen. De 2D-lasers worden voornamelijk geselecteerd in de metaalbewerking vanwege hun krachtige snijvermogen, hoge verwerkingssnelheid, duurzaamheid, hoogwaardige afwerking, lage onderhoudskosten en hoog aanpassingsvermogen. Voor de constructie van de 2D-lasersnijmachines worden componenten en samenstellingen gebruikt van voornamelijk Europese fabrikanten. Alleen de beste technologie wordt verwerkt in de 2D-fiber-lasersnijmachines van de MARVEL-serie om uw productie nog efficiënter te maken.

SIEMENS SINUMERIK 840D SOLUTION LINE

De SINUMERIK 840D SOLUTION LINE wordt terecht beschouwd als de maatstaf in de CNC-premiumklasse. Grote CNC-prestaties evenals flexibiliteit en een open structuur vormen de basis van bijna elk machineconcept. Krachtige hardwarearchitectuur en intelligente besturingsalgoritmen, evenals aandrijf- en motortechnologie die een klasse apart zijn, zorgen voor een hoge dynamiek en nauwkeurigheid tijdens de verwerking. De SINUMERIK 840D SOLUTION LINE CNC wordt aangevuld met een uitgebreide reeks oplossingen voor IT-integratie.

SIEMENS MOTOREN

De SIMOTICS S-1FT7 servomotoren zijn synchrone motoren met permanente magneetbekrachtiging en zeer compacte afmetingen. Ze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van precisie, dynamiek en toerentalregelbereik met tegelijkertijd een hoge mate van bescherming en robuustheid. De motoren, die zijn uitgerust met de nieuwste encodertechnologie, zijn geoptimaliseerd voor gebruik met onze volledig digitale aandrijf- en besturingssystemen. De soorten koeling voor de 2D-fiber-lasersnijmachine zijn zelfkoeling, externe ventilatie of waterkoeling.

Hoge efficiëntie

Hoge oppervlaktekwaliteit op de te bewerken plaat door hoge rondloopnauwkeurigheid en lage koppelrimpel

Extreem robuust dankzij beschermingsklasse IP67 en trillingsontkoppelde encoderopzet

Eenvoudig te onderhouden en te monteren dankzij het kruisprofiel, draaibare stekker met snelsluiting en verwisselbare encoder

PRECITEC PROCUTTER

Precitec, met hoofdkantoor in Gaggenau bij Karlsruhe, is de specialist op het gebied van lasermateriaalverwerking en optische meettechniek. De ProCutter heeft innovatieve technologie en maakt ook indruk met zijn robuustheid in een industriële omgeving. De Precitec ProCutter is dus de optimale uitrusting van de 2D-fiber-lasersnijmachine van de MARVEL-serie van HGTECH.

Zeer compact en lichtgewicht ontwerp

Stofdicht volgens IP6x

Afstandssensoren

LED-balk

Veiligheidsglascassette

Positiescherpstelling

Focuseerlens

Externe interface

RAYCUS LASERSTRAALBRONNEN (3 – 20 kW)

Wuhan Raycus Fiber Laser Technologies Co., Ltd (Raycus) is de pionier en toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van high-power fiberlasers. Sinds de oprichting in 2007 is Raycus uitgegroeid tot een van de grootste laserfabrikanten ter wereld met een constante groei en inmiddels zo’n 2.000 medewerkers.

Hoge laserstraalkwaliteit en betrouwbaarheid

Hoge foto-elektrische conversie-efficiëntie

Gemakkelijk en goedkoop in onderhoud

Voor industrieel snijden en lassen, laseronderzoek alsmede inspectie

AFZUIGSYSTEEM – CAMFIL QUANTUM-SERIE

Apparaten en filters van Camfil, met hoofdkantoor in Tuttlingen (Duitsland), worden vervaardigd volgens ISO 9001 in gecertificeerde fabrieken. De productiefaciliteiten bevinden zich in Tuttlingen, Jonesboro (VS), Heywood (Engeland) en Taicang (China).

De Quantum-serie omvat compacte en krachtige fijnstofafscheiders voor toepassingen in de metaalbewerking, snijbranden en lassen. De geïntegreerde vonkenvanger en het geoptimaliseerde filterontwerp van de Quantum-serie bieden maximale efficiëntie en veiligheid.

Minimale benodigde ruimte voor meer flexibiliteit tijdens installatie

Geïntegreerde vonkvoorafscheider

Nieuwste dual pulse-reinigingstechnologie

Stille, geïntegreerde ventilator (3.500 PA) IE3

Eenvoudig onderhoud / gemakkelijke toegang voor vervanging van filter

Best filtermedium in gebruik

Geïntegreerde elektrische controller

WICAM PROGRAMMEERSOFTWARE

Alle fiberlasers van de MARVEL serie van HGTECH worden perfect aangestuurd met PN producten. PN4000 is het CAD / CAM / nesting-systeem voor PPS / ERP-gestuurde programmering van alle soorten CNC-snij-, pons- en portaalfreesmachines. De diverse modules en interfaces maken flexibele contractproductie tot onbemande, volledig geautomatiseerde, industriële procesketens mogelijk.

WiCAM heeft ook een groot aantal postprocessors voor alle gangbare machinefabrikanten. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om de MARVEL lasermachines en uw bestaande machinepark aan te sturen met een programmeersysteem.

Gegevensstroom tussen modules

Algehele concept en gedetailleerde functies kunnen volledig worden geautomatiseerd

Handmatige wijzigingen in het individuele deel en op het bord zijn op elk moment mogelijk

Optimizer voor de kortste reizen en procestijden

Vrij definieerbare verwerkingsmacro’s

Nesten van alle geometrieën

Productinformatie

HGTECH heeft zich niet voor niets gespecialiseerd in fiberlasers. Deze technologie heeft veel voordelen bij het bewerken van plaatwerk. De machines zijn onder meer milieuvriendelijker, energiezuiniger en kunnen zelfs in een kleiner ontwerp dezelfde prestaties leveren. Er zijn ook lagere onderhouds- en servicekosten, terwijl hogere werksnelheden mogelijk zijn met fiberlasers. Bent u nog steeds niet overtuigd? Om onze producten nader te bekijken, nodigen wij u uit bij het nieuw ontworpen demonstratie- en applicatiecentrum in Neuenstein bij Heilbronn. Hier ziet u de intelligente systemen, de functionele mogelijkheden van de lasersnijmachines en het merk HGTECH in actie. Onze adviseurs zijn altijd ter plaatse beschikbaar voor vragen en tijdens de demonstraties met raad en daad.