Automatisering

2D Laser

Automatiseringsoplossingen worden steeds belangrijker voor een transparant, efficiënt productieproces en vormen daarmee de basis voor economisch verantwoorde productie. Met de oplossingen van onze automatisering specialisten bepaalt u welke automatisering het beste is voor uw bedrijf. Afgestemd op uw wensen, van halfautomatisch laden tot volautomatische oplossingen met koppelingen met opslag.
Volledige automatisering van uw lasersnijmachine betekent voor u: efficiëntere productieprocessen, lagere productiekosten en maximale investeringszekerheid.

VOORDELEN IN EEN OOGOPSLAG

Flexibele uitbreidingsfasen

Hogere productiviteit

Automatisch beladen en ontladen van uw lasersnijsysteem

Gestandaardiseerde interfaces

Integratie van verschillende lasersystemen

AUTOMATISERINGSTECHNIEK INDIVIDUEEL UITBREIDBAAR

De aangeboden oplossingen zijn flexibel uitbreidbaar, dus u beslist zelf over de uitbreidingsfasen van uw automatisering. De laserautomatisering bestaat uit een belaadeenheid die het onbewerkte plaatwerk voor de wisseltafel levert. De ontlaadeenheid transporteert de bewerkte onderdelen inclusief het resterende rooster van de lasertafel naar de aangewezen opslagruimte. Dit systeem is uit te breiden tot een modulaire oplossing met enkele of dubbele torenopslag.

Opslagtoren voor onbewerkt plaatwerk

Opslagtoren voor gereed product

Laadwagen

Ontlaadwagen

Sorteertransportbanden

Materiaalbeheer

Robottoepassing

FABRIKANTEN

Als ervaren adviseur, producent en leverancier heeft het bedrijf HGTECH al decennialang de markt voor automatische lasersystemen bepaald. Elke oplossing wordt individueel aangepast aan de logistieke processen van de klant aan de hand van de hoogste kwaliteits- en servicenormen.