XTEG – UW SPECIALIST VOOR LASERSNIJMACHINES

Wij zijn uw specialist en partner voor lasersnijmachines en dienstverlening in metaal- en plaatbewerking! Dankzij onze service voor alles wat met HGTECH te maken heeft, blijven er geen vragen onbeantwoord.

Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde specialisten met ruime ervaring op het gebied van metaal- en plaatbewerking met een focus op lasersnijmachines, of het nu gaat om fiberlasers of andere technologieën. Sinds maart 2021 is Xteg de exclusieve Benelux-vertegenwoordiging van HGTECH. Dit omvat niet alleen gekwalificeerde verkoop, maar ook professionele en uitgebreide after-sales. Wij zijn gevestigd in Enschede en kunnen daardoor gemakkelijk elke klant in Nederland, België en Luxemburg bereiken.

Bij Xteg bieden we de juiste allround service, gebaseerd op twee pijlers. We hebben er ons streven van gemaakt om enerzijds onze klanten uit te rusten met de juiste lasersnijmachines van HGTECH en anderzijds om hen bij hun werk te ondersteunen met de juiste services. De twee pijlers bieden u als klant de mogelijkheid om met alle vragen en problemen bij een gekwalificeerde partner aan te kloppen – Xteg.

Bij ons vindt u hoogwaardige technologieën tegen lage prijzen:

Rogier Verdegem
Managing Director
T: +31 (0) 85 0163212
M: +31 (0) 6 52717094
r.verdegem@xteg.nl

Daarnaast bieden wij u een uitstekende service die veel meer omvat dan alleen het plaatsen van de juiste machines. Onder andere de snelle en ongecompliceerde levering en het regelmatige onderhoud van uw nieuw aangeschafte fiber-lasersnijmachine maken deel uit van ons portfolio, evenals professionele ondersteuning, advies en levering van reserveonderdelen. Het verkoopteam van Xteg kan terugkijken op ruime ervaring in plaatbewerking met de focus op laserbewerking. Overtuig uzelf van uw nieuwe machinepartner!

Wij hebben ons gespecialiseerd in het optimaliseren van metaal- en plaatbewerking met fiber-lasersnijmachines. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn voor ons belangrijk aandachtspunten. Daarom is Xteg een dynamisch en groeiend bedrijf dat zich focust op de behoeften van zijn klanten. Als onze klant profiteert u van deze competentie op het gebied van lasersnijden. Wij zijn alleen tevreden met de beste oplossingen voor uw bedrijf. Profiteer van onze specialisten – kwaliteit en veiligheid hand in hand.

HGTECH

Xteg is de exclusieve Benelux-vertegenwoordiging van HGTECH

Xteg is sinds maart 2021 de exclusieve Benelux-vertegenwoordiging voor HGTECH. Niet alleen de distributie van de fiberlasers van HGTECH maar ook services gerelateerd aan HGTECH zijn overgenomen voor Nederland, België en Luxemburg.

HGTECH is opgericht in 1977 en heeft zijn hoofdkantoor in Wuhan (China). Met nu meer dan 8.000 medewerkers behoort HGTECH met succes tot de top 10 op de wereldranglijst van alle lasersnijmachinefabrikanten.

HGTECH ontwikkelt hoogwaardige lasersnijmachines – voornamelijk fiberlasers – met de nieuwste technologieën. In zijn eigen onderzoekslaboratoria ontwikkelt het in samenwerking met de wereldberoemde Huazhong University of Science and Technology de nieuwste technologieën voor zijn lasersnijmachines. Het merk HGTECH omvat niet alleen de verschillende soorten lasersnijmachines, het biedt ook een breed scala aan systemen voor ondersteuning en uitbreidingen alsmede reserveonderdelen.

Als Chinese fabrikant biedt HGTECH goedkope lasersnijmachines, maar gebaseerd op het hoogste niveau van onderzoek en met hoogwaardige materialen van over de hele wereld. Diverse losse onderdelen worden geïmporteerd uit andere landen om de machines te bouwen. Hieronder vallen bijvoorbeeld onderdelen uit Duitsland en Zweden. Meer gedetailleerde informatie vindt u in het productoverzicht. Fiberlasers van HGTECH doen op geen enkele manier onder voor hun Duitse concurrenten op het gebied van ontwikkeling en kwaliteit. Bezoek ons demonstratiecentrum en overtuig uzelf van de prestaties ervan!