SERVICE VOOR FIBER-LASERSNIJMACHINES

Met ons uitgebreide dienstenpakket wordt u goed geadviseerd op het gebied van plaatbewerking.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het optimaliseren van metaal- en plaatbewerking en ondersteunen u van planning via implementatie tot optimalisatie van uw productie. Als exclusief vertegenwoordiger van HGTECH bieden wij de nieuwste technologieën op het gebied van fiber, 2D en andere ontwikkelingen met betrekking tot lasersnijmachines. Met lasersnijmachines uit China profiteert u van hoge kwaliteit tegen lage prijzen. Wij hebben de ideale fiberlasers voor uw productie en voorzien u van uitgebreid advies – voor, tijdens en na uw aankoop.

Xteg is een dynamisch en groeiend bedrijf dat zich focust op de behoeften van zijn klanten. Als klant profiteert u van onze expertise door ruime ervaring in plaatbewerking met de focus op lasersnijmachines. Wij zijn alleen tevreden met de beste oplossingen voor uw bedrijf, implementeren deze samen met onze specialisten en bieden u een partner voor alle vragen.

SERVICE ZONDER COMPROMISSEN

Wij begeleiden uw bedrijf gedurende de levensduur van de machine en daarna.

Bij Xteg betekent dit veel meer, want wij zijn uw aanspreekpunt voor lasersnijmachines van HGLaser. Wij bieden service zonder compromissen:

Wij werken uitsluitend met eigen en vast in dienst zijnde servicemonteurs

Onze servicemonteurs nemen regelmatig deel aan opleidingen

De technische uitrusting van onze servicemonteurs komt overeen met de fabrieksnorm

Onze opgeleide en gekwalificeerde servicemedewerkers analyseren uw servicebehoeften

Wij garanderen u een professionele organisatie en tijdige uitvoering

Het ter beschikking stellen van transport- en hefgereedschap maakt deel uit van onze standaard

Wees zuinig op uw financiële middelen, maar accepteer geen compromissen op het gebied van kwaliteit en service. Xteg biedt u een uitgebreide service voor uw HGTECH-machine – of het nu gaat om een buislaser, markeerlaser, 2D– of 3D-fiberlaser. Al voor de aankoop beginnen we met professioneel advies. Met onze professioneel opgeleide servicemonteurs en speciaal gereedschap leveren wij uw fiber-lasersnijmachine direct in uw productiehal. Wij nemen dan de vakkundige montage en inbedrijfstelling op ons. Als u hulp nodig heeft bij onderhoud, bediening of reparatie, staan onze servicemonteurs in heel de Benelux altijd voor u klaar. Wij zijn uw contactpersoon voor alles wat met HGTECH-machines te maken heeft – als we het antwoord niet weten, vinden we de juiste oplossing voor u.

SERVICE IN DETAIL

Met de professionele dienstverlening voor machines van HGTECH biedt Xteg een scala aan services zodat uw lasersnijmachine altijd maximale prestaties kan leveren.

Ons getrainde serviceteam verzorgt onder meer de reparatie van, het onderhoud van en de service aan uw machine. Voor deze activiteiten is altijd een vast team van technici beschikbaar – waar u zich ook bevindt in Nederland, België of Luxemburg. Onze topprioriteit is om u altijd de best mogelijke service te bieden.

Als onderdeel van onze dienstverlening bieden wij u ook professionele hulp bij het verplaatsen of omzetten van machines. Of het nu gaat om een interne verhuizing of de verhuizing naar een nieuwe productiefaciliteit, wij zorgen voor een snelle, vlotte en professionele implementatie. Ons serviceteam, uitgerust met speciaal transportgereedschap en toebehoren, voert met behulp van speciale checklists van HGTECH vakkundig het demonteren, vervoeren en opnieuw opbouwen uit, zodat uw machine weer perfect werkt. Dankzij een nauwkeurige planning verloopt de verplaatsing van de machine snel en zonder grote productieverliezen.

Naast een feilloze machine zijn de medewerkers een belangrijk aandachtspunt in de productie. Het correct bedienen van een machine, onderhoud door eigen personeel of wijzigingen in de programmering kunnen allemaal op locatie worden geleerd en uitgevoerd. Want met onze training kunt u uw medewerkers vakkundig voorbereiden op het omgaan met HGTECH-machines. Onze ervaren instructeurs leren uw medewerkers alles zodat deze hun taken volledig en kwaliteitsbewust kunnen uitvoeren.

Nog voordat u een machine bij HGTECH koopt, is de pre-salesfase uitermate belangrijk, want een juist advies en het kiezen van de juiste machine hebben een grote impact op uw productie. Bij Xteg krijgt u naast advies ook uitgebreide en professionele ondersteuning na aanschaf van uw HGTECH-machine én een service die aan de hoogste eisen voldoet. Omdat we staan voor de kwaliteit van en klanttevredenheid over HGTECH-machines.

SERVICES IN EEN OOGOPSLAG

Professioneel advies alvorens te kopen

Levering en inbedrijfstelling met speciaal gereedschap door getrainde servicemonteurs

Verplaatsing van machines

Regelmatig onderhoud en prompte reparaties

Training van uw medewerkers op locatie

Softwareapplicaties

Levering van reserveonderdelen

Demonstratie- en applicatiecentrum voor het bekijken van de HG-machines

Technisch advies over en planning van uw productie