TECHNISCH ADVIES

Onze ervaring in plaatbewerking

Strategie en technologieadvies gecombineerd met uitstekende knowhow, dat is het handelsmerk van Xteg’s technische advies.

De experts adviseren u op het gebied van plaatbewerking van ‘lege productiehal’ tot gereed product. Ons technische advies maakt deel uit van de kwalitatieve klantenservice waarin we u ondersteunen met onze ruime ervaring in plaatbewerking.

We analyseren en optimaliseren het productieproces in uw bedrijf en introduceren als externe projectmanager systematisch strategieën en methoden om productideeën snel, technisch goed en winstgevend te implementeren. Dit omvat ook het voorbereiden van de productiehal om de productiestroom te optimaliseren of om nieuwe machines en technologieën te integreren. Ons technische advies omvat ook de veiligheid en inrichting van de werkplek voor uw medewerkers, zodat motivatie, persoonlijke veiligheid en gezondheid gewaarborgd zijn.

De optimalisaties worden met u besproken voordat de implementatie in samenwerking met u en uw medewerkers plaatsvindt. Mocht u nog vragen hebben over verbeteringen, dan helpen wij u graag verder.

WIJ ONDERSTEUNEN ONZE KLANTEN IN NAUWE SAMENWERKING

Optimalisatie van de fabricageprocessen

Productiviteitstoename

Beter werkplekontwerp (ergonomisch en fysiologisch)

Door een gefundeerde knowhow en jarenlange projectervaring zijn wij uw competente partner. U krijgt een contactpersoon voor directe en snelle afspraken vanaf het eerste consult bij u op locatie tot en met de uitvoering van eventuele productiewijzigingen. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

HOE VERLOOPT HET TECHNISCHE ADVIES?

Overleg ter plaatse

Inventarisatie van de huidige staat

Selectie van de machines die geschikt zijn voor uw toepassingsgebied

Selectie van automatiseringscomponenten en koppeling met opslag

Optimalisatie van het bestaande machinepark

Selectie van competente financieringspartners

Uw productiesite uitrusten en optimaliseren

Opstellen van een halindeling voor uw plaatbewerking

Opstellen van een projectplan

Technische verduidelijking van benodigde materialen en componenten

Gedetailleerde kostenraming